Strona startowa

Drukuj

Dialog Usuwanie wybranych pozycji

W tym dialogu można potwierdzić zamiar usunięcia wybranych na liście pozycji.

 

Usunięcie wybranych pozycji jest operacją nieodwracalną. Jedyną możliwością odwrócenia usunięcia jest powtórne wprowadzenie pozycji.

 

OK

Wybranie tego przycisku spowoduje usunięcie wybranych pozycji.

Anuluj

Wybranie tego przycisku zamyka dialog bez usunięcie wybranych pozycji.