Strona startowa

Drukuj

Dialog Anulowanie wybranych pozycji

W tym dialogu można potwierdzić zamiar anulowania wybranych na liście pozycji.

 

Anulowanie wybranych pozycji jest operacją nieodwracalną. Pozycja anulowana będzie widoczna na liście, ale wyszarzona i nie będzie uwzględniana w rozliczeniach.

 

OK

Wybranie tego przycisku spowoduje anulowanie wybranych pozycji.

Anuluj

Wybranie tego przycisku zamyka dialog bez anulowania wybranych pozycji.