Administracja z danymi firmy > Menu Business Intelligence > Przywróć domyślna klasyfikację zestawień 

Drukuj

Przywróć domyślna klasyfikację zestawień Extra

Modyfikacje i zmiany w ustawieniach widoczności zestawień (okno Ustawienia zestawień BI) mogą zostać przywrócone do ustawień początkowych. Służy do tego opcja: Przywróć domyślną klasyfikację zestawień.